Viatges en Petit Comitè és un producte nou on oferim viatges formats per un mínim de 12 persones i no superaran mai les 25. En vehicles confortables i que s´adaptin a l´ocupació final del grup, sense oferir mai vehicles tipus mini-van, microbusos o furgonetes; sempre autocars d´unes 32 places cap amunt per oferir uns desplaçaments amb total confortabilitat i disposar de la màxima seguretat.

En els viatges hi ha una clara aposta per oferir una qualitat de servei i un alt contingut cultural, oferint hotels cèntrics, àpats en restaurants i menús contrastats, guies locals, entrades incloses i sopars lliures per donar la màxima llibertat al viatger.

De la mateixa manera que s´ha fet en les sortides de Juliol i Agost, tot client disposarà d´unes mesures estrictes vers el COVID-19, desinfectant el vehicle abans del servei i neteja constant dels espais comuns a més de l´entrega a cada passatger d´un kit anti-Covid, amb un gel hidroalchòlic individual (100 ml) i una mascareta FFP2.

Desitjem que amb aquest producte tingueu una eina que us ajudi a oferir al client un producte de qualitat i amb total seguretat.

La programació s´inicia el 26 d´Octubre amb sortides regulars cada setmana fins abans del Pont de Desembre.

Els programes que posem a disposició són:
- Navarra i el Baztan
- Ruta d´Isabel la Catòlica
- Seguint les passes del Quixot
- La comarca del Matarranya
- Ruta Càtar i el Sud de França
- Euskadi diferent i de bon paladar